SAVON

Om oss

Härnösands främsta skönhetsconcept

Vår filosofi

Vår skönhetssalong har en tydlig filosofi som genomsyrar allt vi gör. Vi tror att skönhet och välbefinnande handlar om att ta hand om sig själv och att känna sig bra både inuti och utanpå.

Vi arbetar hårt för att skapa en plats där våra kunder kan komma och unna sig själva och koppla av från vardagen.

Sammanfattningsvis är vår filosofi enkel:

Vi vill helt enkelt erbjuda den bästa upplevelsen för våra kunder och hjälpa dem att uppnå en känsla av skönhet och välbefinnande från insidan och ut.

Skönhet till rätt pris

Vår skönhetssalong har konkurrenskraftiga priser, med tanke på den höga kvaliteten på våra behandlingar och produkter. Vi tror att skönhet och välbefinnande bör vara tillgängligt för alla, och vi har därför satt våra priser på ett sådant sätt att de ligger rätt i pris jämfört med andra skönhetssalonger med liknande kvalitet och service.

Vårt mål är att erbjuda värde för pengarna och att göra det möjligt för våra kunder att unna sig regelbundiga behandlingar utan att det blir för dyrt. Vi har också ett brett utbud av olika behandlingar tillgängliga, så att våra kunder kan välja det som passar dem bäst, både vad gäller pris och behov.

Välkommen in till oss!

Du är så hjärtligt välkommen till vår skönhetssalong, där vi erbjuder en oas av avkoppling och skönhet.  Vi tror att alla förtjänar att känna sig vackra och det är därför vi har skapat en plats där du kan unna dig lite tid för dig själv och ditt utseende.

Vårt dedikerade team av skönhetsexperter arbetar hårt för att erbjuda en personlig och professionell upplevelse, med det allra senaste inom skönhetsteknik och produkter.

Kom och upplev vårt utbud av behandlingar, inklusive hudvård, makeup, nagelvård och mycket mycket mer.

Kropp

Hår

ansiktsbehandling

Ansikte

Ansikte

Bröllop

Bröllop