SAVON

Salongen

Lär dig mer om oss!

En plats för alla

I vår skönhetssalong är alla välkomna oavsett vem du är. Vi tror att skönhet och välbefinnande är för alla, och vi är stolta över att erbjuda en inkluderande och omtänksam miljö där verkligen alla känner sig välkomna och bekväma.

Vi har skapat en plats där du kan komma och unna dig själv, oavsett om du är på jakt efter en avkopplande stund för dig själv eller en förändring i ditt utseende. Vi vill att du ska känna dig som hemma när du besöker vår salong, och vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att uppnå den där extra touch av skönhet och välbefinnande.

Välkommen till oss!

En plats för vila

Att vila hos oss är en underbar upplevelse för både kropp och själ. Här kan du koppla av och unna dig lite egen tid, medan våra skönhetsproffs tar hand om dig och dina behov.

Vi erbjuder en mängd olika behandlingar som är avsedda att främja avkoppling och lugn, från hår- och ansiktsbehandlingar till manikyr och pedikyr. Vårt mål är att hjälpa dig att ladda upp batterierna och känna dig som en ny människa när du lämnar vår salong.

Vi strävar efter att skapa en avslappnande och behaglig atmosfär i vår salong. Du ska känna dig som hemma och njuta av en stund för dig själv.

Här hittar du till oss

directions till ny adress

Välkommen in till oss!

Du är så hjärtligt välkommen till vår skönhetssalong, där vi erbjuder en oas av avkoppling och skönhet.  Vi tror att alla förtjänar att känna sig vackra och det är därför vi har skapat en plats där du kan unna dig lite tid för dig själv och ditt utseende.

Vårt dedikerade team av skönhetsexperter arbetar hårt för att erbjuda en personlig och professionell upplevelse, med det allra senaste inom skönhetsteknik och produkter.

Kom och upplev vårt utbud av behandlingar, inklusive hudvård, makeup, nagelvård och mycket mycket mer.

Kropp

Hår

ansiktsbehandling

Ansikte

Ansikte

Bröllop

Bröllop