SAVON

Jobba hos oss

Vi är glada att du är intresserad

Kom in och prata med oss

Det finns många anledningar till varför man ska jobba på vår salong.

Passionerad arbetsmiljö: Vi är ett team av passionerade skönhetsproffs som brinner för vårt yrke och våra kunder. Vi har en positiv och stöttande arbetsmiljö där vi ständigt strävar efter att lära oss och utvecklas tillsammans.

Möjlighet att arbeta med de senaste trenderna och teknikerna: Vi är alltid uppdaterade med de senaste trenderna och utvecklingarna inom skönhetsbranschen, och vi erbjuder våra medarbetare en möjlighet att arbeta med de allra senaste produkterna och teknikerna.

Personlig och yrkesmässig utveckling: Vi erbjuder våra medarbetare regelbunden utbildning och fortbildning för att hjälpa oss själva att växa både på ett personligt och yrkesmässigt plan.

Om du är ett passionerat skönhetsproffs som söker en utmanande och tillfredsställande karriär, då kan vår salong vara den perfekta platsen för dig!

 

Vi ser fram emot att få höra från dig.

Skicka oss ett meddelande

Välkommen in till oss!

Du är så hjärtligt välkommen till vår skönhetssalong, där vi erbjuder en oas av avkoppling och skönhet.  Vi tror att alla förtjänar att känna sig vackra och det är därför vi har skapat en plats där du kan unna dig lite tid för dig själv och ditt utseende.

Vårt dedikerade team av skönhetsexperter arbetar hårt för att erbjuda en personlig och professionell upplevelse, med det allra senaste inom skönhetsteknik och produkter.

Kom och upplev vårt utbud av behandlingar, inklusive hudvård, makeup, nagelvård och mycket mycket mer.

Kropp

Hår

ansiktsbehandling

Ansikte

Ansikte

Bröllop

Bröllop